Kloak service

Gravearbejde med professionelle maskiner

Gravearbejde

Herrestrup slam, entreprenør og kloakservice udfører et professionelt og effektivt gravearbejde ved gravning til søer, kloakker og kabelledninger, veje, parkeringspladser og byggeri eller andet.

Vi er erfarne fagfolk, der ved præcis, hvad vi laver og har konkurrencedygtige priser, samtidig med at vi holder høj kvalitet.

Vi udfører en række forskellige graveopgave såsom:

  • Gravearbejde i haver
  • Gravning til elektriske kabler og kloakker
  • udgravning til dræn
  • Private parkerings­pladser
  • Gravearbejde ved byggeprojekter
  • Udgravning af kunstig sø
  • Fortov og pladser

Skal du havet gravet ud til dræn kan vi også gøre det, og vi bruger også gerne gravemaskiner til småopgaver i haver eller andre områder, hvor der er brug for dem

Gravearbejde i forbindelse med kloakservice

Bestiller du os til spuling eller sugning, kan du med fordel også indgå en aftale med os om evt. gravearbejde i forbindelse med kloakservice.

Gravearbejde for virksomheder og entreprenøropgaver

Vi har også mange års erfaring med at arbejde med store projekter, fiber- og kabelnedgravning eller som underleverandør til større enterpriser. .

Graveopgaver kan være alt fra store til små opgaver, såvel som komplekse til mere simple opgaver.

Vi anbefaler altid, at dutager fat i en professionel, før du graver ud noget. På den måde er du sikker på, at der ikke sker fejl eller forglemmelser.

Vi forlader aldrig en opgave, før den er afsluttet. Du er garanteret en god oplevelse og et langtidsholdbart resultat.

Kontakt os, så giver vi dig et uforpligtende tilbud på dit gravearbejde.

Spørgsmål?

Ring: 27 43 05 20

Har du spørgsmål til hvordan til problem løses og hvad prisen for  slamsugning løber op i er du altid velkommen til at ringe.

Slange i en kloak spuling af dræn

Kloakservice i Holbæk

Kloak service Herrestrup Slam, har monteret spuleanlæg på slamsugeren, og har du problemer med afløbet ikke trækker kan det du bestille en en professionel kloakspuling.

Læs mere »
Slamsugning Døgnvagt Odsherred

Weekendvagt

Vi kommer alle steder med professionelle maskiner Odsherred, Asnæs, Holbæk, Plejerup, Grevinge, Fårevejle, Tuse næs med flere. Kloakspuling. slamsugning og tøming af septiktank Weekendvagt –

Læs mere »